Maak een afspraak

Om drukke spreekuren te vermijden werken wij enkel op afspraak. Zo kunnen we voldoende zorg en tijd besteden aan uw huisdier.

Voor niet dringende gevallen kan u elke weekdag terecht tussen 9u en 19u.

Voor spoedgevallen zijn wij telefonisch 24u/24u bereikbaar. Het kan zijn dat u na de kantooruren rechtstreeks wordt doorverbonden met een collega van wacht. U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan naar de dierenarts van wacht.

In het weekend zijn we beurtelings van dienst. U wordt bij afwezigheid ook steeds doorverwezen naar een collega van wacht uit de buurt, zodat uw dier altijd geholpen wordt.

Hebt u vragen? Weet je niet goed of een probleem dringend is of niet? Bel gerust even! 0486/99 57 62.

Alle afspraken voor een visite op de praktijk of een huisbezoek worden telefonisch of via de website gemaakt. We werken bewust niet met vrije raadplegingen (‘spreekuren’), omdat dit de kwaliteit van de dienstverlening niet ten goede komt. Aan de telefoon legt u kort het probleem van uw dier uit zodat we een inschatting kunnen maken van de tijd die nodig zal zijn om uw dier te helpen. Op deze manier willen wij ook overvolle wachtzalen vermijden die stress opleveren voor dier én baas.

Huisbezoeken worden bij voorkeur gepland in de namiddag. Houd er rekening mee dat niet alle dieren grondig thuis kunnen onderzocht worden. Bij ernstigere problemen is het steeds aangewezen om een afspraak te maken op de praktijk zelf. Mogelijk verder onderzoek (microscopisch onderzoek, echografie, radiografie,…) kan daar gebeuren.